Arhiva

ŽO HDZ BiH i dalje uz projekt izgradnje šeste lamele bolnice u Novoj Biloj

Dana, 13. travnja 2016 godine u Vitezu održana je 7. redovita sjednica Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB, osim članova ŽO sjednicu su nazočili i ministri u Vladi KSB imenovani na prijedlog HDZ BiH.

Na sjednici je razmatrana aktualna politička situacija, kao i dosadašnji rad izvršne i zakonodavne vlasti u Županiji Središnja Bosna i višim razinama vlasti. Članovi ŽO su upoznati s radom i planiranim aktivnostima svih razina vlasti i dužnosnika u predstojećem razdoblju. Županijski odbor je dao punu potporu radu Vlade i Sabora ŽSB kao i dužnosnicima HDZ BiH ŽSB na svim razinama vlasti.Također, data je puna potpora pregovaračkom timu ŽO HDZ BiH ŽSB da nastavi realiziranje načela koja su potpisana sa SDA o uspostavi i funkcioniranju vlasti u KSB.

Predsjednik HDZ BiH ŽSB i ministar zdravstva i socijalne politike KSB Nikola Grubešić upoznao je članove Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB o projektu izgradnje u opremanja šeste lamele bolnice fra“ Mato Nikolić“ u Novoj Biloj. Veći dio sredstva za izgradnju i opremanje šeste lamele je osigurao Ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlada KSB, Federalna Vlada, a dio sredstva će biti osiguran i humanitarnim akcijama. Jedna od takvih je svakako nogometna utakmica između Prijatelja bolnice i Humanih Zvijezda Hrvatske koje će se odigrati 22. travnja 2016 godine u 17 sati na gradskom stadionu u Vitezu.

Ministar Grubešić je iskoristio priliku i pozvao sve članove ŽO da svojom nazočnošću i novčanim sredstvima budu dio najznačajnijeg projekta u Županiji Središnja Bosna koji je u ovom trenutku pred realizacijom.

Ured za informiranje HDZ BiH ŽSB

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!