Sveuciliste Vitez
Aktuelno

Znate li gdje u Travniku po sniženoj cijeni možete kupiti Huawei P30 Pro – nazvan ”Snajper među mobitelima”?

Digitalis Dstore nastavlja oduševljavati svoje kupce, ali i one koji to još nisu formalno postali svojom ponudom. Danas je objavljeno kako je ”Snajper među mobitelima” – sinonim koji je dobio Huawei P30 Pro, na velikom sniženju. Ovaj model sa punim pravom se smatra jednim od najboljih smartphone-a na tržištu, a Dstore je svojim kupcima maksimalno snizio cijenu. U nastavku pročitajte kratku recenziju ovog Huawei mobitela, a ujutro se zaputite u jednu od osam poslovnica Digitalis Dstore-a.

Huaweieva P serija smartphonea za zadatak ima ponuditi vanserijsko iskustvo fotografiranja, a P30 Pro svojom periskopskom telefoto kamerom zaista pomiče granice smartphone fotografije. On na leđima nosi četverostruku kameru, koju čine glavna 40MP f/1.6 kamera s RYYB senzorom koji upija još više svjetla od tradicionalnih RGB senzora, što se blagotvorno odražava na snimanje u zaguljenim uvjetima slabog osvjetljenja, a pixel binning tehnologija stapa informacije s 4 piksela u 1 što je dodatan plus, baš kao i optička stabilizacija, koja je također implementirana.

Glavna je zvijezda međutim ipak treća kamera, postavljena najniže u ovom stršećem ovalnom modulu. Riječ je o periskopskoj telefoto kameri koja prva u svijetu, komercijalno na jednom smartphoneu nudi 5x optičko i 10x hibridno povećanje (zum) kojim više ništa nije predaleko. U usporedbi s njom sve dosadašnje telefoto kamere u svijetu smartphonea čine se igračkom jer ovo je pravi snajper. Koliko ćete ovu mogućnost realno koristiti ovisi ponajviše o vama, a da je cool, nema nikakve dvojbe.

Huawei P30 Pro svojom kamerom iako to zvuči kao nešto što su smislili Huaweievi marketinški stručnjaci, zaista pomiče granice smartphone fotografije. Fotografije koje snima su izvrsne, a povećanje koje nudi trenutno nema premca. Uz to P30 Pro nudi odličan zaslon, atraktivan dizajn, moćne performanse i izdržljivost, a k tome je i jeftiniji od konkurencije u tom top segmentu.

Kao nijedan drugi, P30 Pro nije savršen. Njegovu sučelju koje je izuzetno glatko, nedostaju neke stvari. Nema notifikacijske LED-ice ni 3.5 mm audio izlaza, a vanserijski utor za memorijske kartice je priča za sebe. Ako vam je jako bitna videokamera, bolju ćete naći u drugim taborima.

Agencija DAN/Recenzija: smartphone Hrvatska

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!