Za sve buduće vozače uvijek na usluzi: Autoškola TEAM Travnik
Za sve buduće vozače uvijek na usluzi: Autoškola TEAM Travnik - photo: Agencija DAN
Aktuelno

Za sve buduće vozače uvijek na usluzi: Autoškola TEAM Travnik

Živimo u vremenu kada se, imati različite sposobnosti, ne smatra privilegijom. Ta potreba da se odgovori svim novovremenim tokovima nameće da se, naročito mladi, što prije i što ranije osposobe za život koji traži, između ostalog i svojevrsnu mobilnost.

U tom smislu, korištenje automobila postaje neminovnost, ali je prije toga neophodno ispuniti i odredjene uvjete, steći vještine upravljanja, odnosno proći obuku i položiti vozački ispit.
Autoškola TEAM iz Travnika već godinama uspješno radi na osposobljavanju budućih vozača. Upravljanje vozilom nosi veliku odgovornost, kako za vlastiti život tako i život ostalih učesnika u saobraćaju.

Sigurnost je ono na čemu se insistira pa se uz zagarantovanu, a iskustvom oblikovanu kvalitetnu obuku, kontinuirano potencira na stvaranju odgovornih vozača.

Nakon uvodnog dijela, te upoznavanja sa propisima i teorijskim znanjem, svaki kandidat prolazi i neophodno iskustvo upravljanja vozilom. Uz stručno osposobljene instruktore, vrijedno je spomenuti da se obuka relizira isključivo u novim vozilima, te da se u ovom dijelu usvajanja vještina, kandidati dovode u sve očekivane situacije vožnje.

S pravom, a kada se spomene autoobuka, TEAM ima vodeće mjesto pa je uz sve ostale pogodnosti nerijetko izbor pri odabiru autoškole.
Kandiati, čak i oni koji žive u udaljenim dijelovima općine Travnik, pa i drugim susjednim općinama, ne treba da brinu za prijevoz, s obzirom da obuka starta i završava na njihovoj adresi stanovanja.

Uz kvalitet stečenog znanja, ne može se zanemariti i pogodnost plaćanja na rate ili preko platne liste. Plaćanje, a što je važno za buduće maturante, može početi i tokom srednje škole, dakle prije nego steknu uvjete za polaganje. Na ovaj način u autoškoli TEAM žele omogućiti roditeljima da u isto vrijeme izbjegnu finansijsko opterećenje maturalne ekskurzije, same mature pa i polaganja vozačkog ispita.

Dakle, želja je da svojim kandidatima omoguće najbolje i to u svakom smislu, kroz plaćanje, uslužnost i na koncu, što je i najvažnije, kroz kvalitet obuke.

Više informacija moguće je dobiti u prostorijama autoškole u zgradi Amerikanka, na Facebook stranici ili na broj telefona +387 61 799 769

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!