VIDEO: Gradski iftar i druženje na glavnom gradskom trgu: Događaji koje želimo češće u Travniku
photo: Agencija DAN
Ramazanski program 2018

VIDEO: Gradski iftar i druženje na glavnom gradskom trgu: Događaji koje želimo češće u Travniku

Sinoćnji tradicionalni gradski iftar na glavnoj gradskoj ulici, te druženje sa Eldinom Huseinbegovićem na glavnom, gradskom trgu su događaji koje zaista želimo češće u ovome gradu.

Toliko pozitivnih emocija na jednom mjestu, ali ispred svega toga i jedan izuzetan trud da se sve organizuje na zadovoljavajući način, te da se svaki pojedinac dočeka, smjesti i ugosti, zaista su na ponos Općini Travnik, Merhametu i travničkoj kompaniji ABA koji su organizovali sinoćnji iftar.

Jednako kao na našim Facebook stranicama “Travnik” i “Travnicki Portal” i u gradu su komentari više nego pozitivni, a tom osjećaju su se priključili i iz Medžlisa Islamske zajednice Travnik organizacijom druge Ramazanske večeri.

Ugodno druženje sa Eldinom Huseinbegovićem, te uživanje u njegovoj interpretaciji koja dira dušu, na najbolji su način zaključili jedan prelijepi dan u Travniku.

Naš večerašnji Ramazanski program upravo iz tih razloga traje nešto duže, ali se isplati pogledati ga do kraja, posebno onima koji sa svima nama nisu sinoć mogli uživati na Čaršiji.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!