Sveuciliste Vitez
Aktuelno

VIDEO/FOTO: Uz puno pozitivnih emocija otvoren My Place u Travniku

Preko četrdeset godima iskustva u ugostiteljstvu dovodi porodicu Poljarević u red onih koji se, kroz generacije, gotovo emotivno vežu za svoj posao.

Stoga i ne čudi posljednji projekt, čiji je završetak na svečan način obilježen sinoć u Travniku. My Place je obogatio ugostiteljsku ponudu u gradu, njegujući urbani retro stil na površini većoj od 100 kvadratnih metara u samom objektu. Osim toga i bašta daje poseban ugođaj svojim godtima, pa je ukupni kapacitet ovog objekta 200 sjedećih mjesta.

Kvalitet ponude, kako kažu investitori, bit će prioritet. Gosti će moći uživati u različitim koktelima i posebnim vrstama limunade. My Place će postati i omiljeno mjesto za ljubitelje kafe, jer u postojeću ponudu uvrštene su i različite vrste hladne kafe.

Prostor i lokacija, te kapacitet, mogu zadovoljiti potrebe i organiziranja posebnih tematskih događaja, no u osnovi, stoji želja vlasnika da se stvoriti ugodan domaći ambijent, što je uvijek aktuelni pristup.

Tako je bilo daleke 1979. godine, kada su napravili prve korake u ugostiteljstvu, tako i sada. Na kraju to je i garancija trajnosti ove porodicne priče, a na zadovoljstvo svojih sugrađana.

Travnik je, kako su potvrdili prvi gosti tokom sinoć upriličenog svečanog otvorenja, zaista dobio novo mjesto za susrete generacija koje može da počne već uz prvu jutarnju kafu u 6 sati, a završi u 23 sata, do kada je precizirano radno vrijeme.

My Place je dao poseban šarm i gornjem dijelu grada, na lokaciji preko puta Tehničke škole, stvarajući balas u odnosu na donji, uvijek živi dio grada.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!