Aktuelno

VIDEO/FOTO: Travnički moto klub Old Town večeras uspješno realizovao akciju pomoći Elmedini Čauš

Nekadašnje predrasude o motoristima, ljudima koji su stalno u sukobu sa zakonom i svima drugima, između ostalih klubova, uspješno razbijaju i Travničani.

Moto klub Old Town redovni je učesnik svih humanitarnih akcija na području cijele Bosne i Hercegovine, a nerijetko i sami iniciraju aktivnosti kada treba pokazati srce i pomoći onim najugroženijima.

Gotovo mjesec dana traju aktivnosti članova Kluba na organizaciji i prikupljanju pomoći teško oboljeloj Travničanki Elmedini Čauš. Sve ulaznice za večerašnje finale ove akcije su uspješno rasprodate, te smo u Centru za kulturu svjedočili prodaji većine predmeta darovanih upravo u svrhu prikupljanja pomoći ovoj mladoj majci.

Naravno, članovi moto kluba Old Town se nisu zaustavili na ovome nego su, pored ostalih, večeras oni i članovi njihovih porodica aktivno učestvovali u licitacijama i kupovali ponuđene artikle.

Više o ovoj akciji i planovima članova u narednom periodu govorio je Nedeljko Grahović, dopredsjednik Kluba u našem videu, u kojem ćete kao i našoj večerašnjoj fotogaleriji doživjeti dio atmosfere iz našeg grada.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!