Aktuelno

VIDEO/FOTO: BBI VIP Business Club održao okrugli sto u Travniku

U ugodnom prostoru travničkog restorana Prom AR danas je u organizaciji BBI VIP Business  Cluba održan okrugli sto na temu “”Kako povećati konkurentnost privrede Srednjobosanskog kantona – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta”.

Velikom broju zainteresovanih privrednika sa područja ovog Kantona predstavljeni su programi podrške privrednicima koje širom Bosne i Hercegovine realizuje BBI Banka, a prezentovana im je i mogućnost prezentacije projekata i poslovnih prilika za saradnju sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima na  skorom Sarajevo Business Forumu, koji će biti održan 25. i 26. aprila 2018. godine.

– “Ove godine ćemo, među ostalim, imati teme koje se tiču transfera tehnologije, ženskog poduzetništva kao potencijala za razvoj, okrugli sto o islamskoj ekonomiji, te panele o turizmu, IT sektoru i digitalizaciji, kao i izlaganja bh. dijaspore – istaknula je Azra Čolić, predstavnica BBI VIP Business Cluba, organizatora Sarajevo Business Foruma.

Više sa današnjeg skupa pogledajte u našem videu i fotogaleriji.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!