Aktuelno

VELIKA NAGRADNA IGRA: Osvojite novu Škodu Octaviju uz potrošnju 30 ili više KM

Želja da se, uz ostale pogodnosti, klijenti HIFA Benz nagrade, realizirana je početkom ovog mjeseca.

Naime, organizirana je nagrada igra u kojoj, svi koji ostvare kupovinu goriva u gotovini  u vrijednosti od 30 KM, postaju potencijalni dobitnici vrijednih nagrada, a izvlačenje se organizira svakih devedeset dana.

Svaki krug, od planirana četiri, uključuje glavnu nagradu; automobil Škoda Octavia, te mnoge druge vrijedne nagrade. Mogućnosti za dobivanje neke od nagrada zaista su velike s obzirom na to da nagradni fond osim od  četiri automobila, uljučuje 1260 nagrada točenja goriva u vrijednosti od po 30 KM, te 20 posebnih nagrada.

Prvo izvlačenje je 5.9.2019. godine, a onda još jedno krajem ove godine, 5.12.

Izvlačenje trećeg kruga planirano je za 5.3 2020. a četvrti, zapravo posljednji krug završava izvlačenjem 5.6.2020. godine.

Nagradna igra je počela pa je ovo prilika za sve one, koji uz već prepoznatljivo dobru uslugu i kvalitetno gorivo, za iskazano povjerenje kao klijenti HIFA dobivaju šansu da postanu vlasnici neke od vrijednih nagrada.

Imena dobitnika bit će objavljena tri dana nakon izvlačenja na oficijelnoj web i Facebook stranici, te na prodajnim mjestima HIFA.

U svakom slučaju kupovina na HIFA benzinskim pumpama svakako je dobitak. Potvrđeni kvalitet goriva već je ostvarena dobit, a učešće u nagradnoj igri samo je nadgradnja ove sigurne investicije za vaše vozilo.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!