Uspješno organiziran II. Memorijalni malonogometni turnir „Fra Franjo Grebenar - GREBA“
Uspješno organiziran II. Memorijalni malonogometni turnir „Fra Franjo Grebenar - GREBA“
Sport

Uspješno organiziran II. Memorijalni malonogometni turnir „Fra Franjo Grebenar – GREBA“

Proteklog vikenda u Novoj Biloj odigran je II. Memorijalni malonogometni turnir „Fra Franjo Grebenar  – GREBA“. Turnir već drugu godinu za red organizira Sportsko društvo Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je ukupno 12 ekipa, a odigrane u i dvije revijalne utakmice. Prvo mjesto osvojila je ekipa Kulturno športsko društvo Glavica iz Rankovića koji su u finalu savladali prošlogodišnje pobjednike ekipu NK Šantići. U borbi za treće mjesto pobjedu je upisala ekipa MLM Biljaka koji su pobjedili ekipu Kristala. Najbolji igračem turnira proglašen je Toni Radeljak, a najboljim vratarem Marko Radeljak. Nagrada za fari play dodijeljena je ekipi NK Nova Bila.

Prije utakmice za treće mjesto odigrana je revijalna utakmica između reprezentacije svećenika BiH i Hrvatske liječnička nogometna udruga BiH, a pobjedu su upisali svećenici. Nakon ove revijalne utakmice prikazan je kratki film o fra Franji Grebenaru – Grebi, a nakon čega je odigrana revijalna utakmica između Zavoda za javno zdravstvo i Sportskog društva Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“, a pobjeda je pripala Sportskom društvu.

Po završetku finalne utakmice svečano su dodijeljena priznanja i zahvalnice, a uručili su iz Bojan Domić, ministar obrazovanja, znaosti, kulture i športa u Vladi ŽSB te prim.dr. Drago Džambas, radiolog bolnici u Novoj Biloj.

Još jedan memorijalni turnir u čast fra Franje Grebenara – Grebe je iza nas. Sretni smo i ponosni da smo imali priliku živjeti s ljudskom i moralnom veličinom kao što je fra Greba. Hvala svima koji su na bilo koji način već drugu godinu podržali ovaj projekt koji za cilj ima sačuvati od zaborava osobe koja je sve nas zadužila, poručili su iz Sportskog društva Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila.

Organizacioni odbor

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!