Sveuciliste Vitez
U Travniku od danas otvorena i druga Gradska apoteka
U Travniku od danas otvorena i druga Gradska apoteka
Aktuelno

U Travniku od danas otvorena i druga Gradska apoteka (FOTO)

I pored značajnog broja privatnih apoteka, Travničani su umnogome oslonjeni na usluge koje pruža Gradska apoteka smještena na Trgu grada Leipziga.

Sve korisnike usluga će svakako obradovati vijest da su usluge Gradske apoteke sada prisutne i u Donjoj čaršiji, na istoj lokaciji na kojoj se nekada i nalazila.

Sa radošću obavještavamo građanstvo da otvaramo Donju apoteku zvaničnog naziva “JU Apoteka/Ljekarna Travnik – Ogranak 1”. Iz objektivnih razloga apoteka nije radila a sada smo u prilici da radimo i pratimo ambulante obiteljske medicine. Ostvarujemo još jedan od ciljeva SZO da zdravstvo približimo našim pacijentima/klijentima i poboljšamo njihov kvalitet života. Ova apoteka je prostorno na pogodnom mjestu, jer pokriva veći dio starog dijela grada Travnika i susjedne mjesne zajednice,a također i građevinski je prikladna za osobe koje se ne mogu penjati stepenicama. Mi ćemo se truditi da zadovoljimo većinu vaših potreba,a nadamo se da ćete vi podržite naš mali tim ka uspjehu. Nadam se da ćemo pomoći našim klijentima u preventivi, a što manje u liječenju teških oboljenja. Srdačan pozdrav od tima Apoteke/Ljekarne Travnik.” – izjavili su za Agenciju DAN.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!