Srce za djecu oboljelu od raka
Aktuelno

The V club i zvanično postao jedini klub na području Travnika: Nova druženja i nova iznenađenja (FOTO)

Želja da se gostima omogući samo najbolje, rukovodila je investitore The V cluba u Travniku tokom obnavljanja koje je trajalo više mjeseci, a čijim rezultatima su naročito zadovoljni stalni gosti. U tom periodu, osim estetske komponente, velika se pažnja se posvetila i tehničkim karakteristikama, koje su dovele do mogućnosti da se na prvobitni koncept rada, oslanjaju i novi projekti.

Naime, za rad noćnog kluba sa produženim radnim vremenom, bilo je nužno napraviti sve preduvjete za adekvatnu zvučnu izolaciju, ali i dobiti adekvatne dozvole za rad. Sve to vlasnici The V cluba, potpuno su ispoštovali u nastojanju da od ovog ugostiteljskog objekta naprave urbani klub, jedinstven na području općine Travnik. Tako će već naredne sedmice omogućiti svojim gostima organiziranje i zatvorenih zabava do tri sata iza ponoći. Vrijedno je napomenuti da se, sa zaista značajnom finansijskom investicijom koja je dovela do onoga što je klub danas, zapravo ne završava nastojanje da se i kroz sam koncept I zabavu napravi otklon od uobičajenog načina zabave. Uz adekvatan dress code kakav nalaže jedan savremeni klub, vlasnici su zapravo pozvali samo one goste koji žele ugodno druženje, dobar provod i zabavu. Vrijedno je napomenuti, da su se u protekla tri mjeseca, od kada je otvoren obnovljeni klub, sva dosadašnja ulaganja pokazala  opravdanim jer su gosti veoma zadovoljni. Mnogi etiketiraju ovo mjesto kao omiljeno za zabave, naročito u vrijeme posebnih prigoda i praznika.

Osim toga, i dnevna varijanta, uz okrepljenje uz čaj i kafu, sa iznimnim pogledom na grad, nailazi na oduševljene gostiju, pa The V club postaje mjesto dobrog druženja i ugodnog razgovora, od jutra pa sve do duboko u noć.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!