Svjetsko a naše: Sutra otvorenje unikatne slastičarne ROYAL na Žitarnici
Aktuelno

Svjetsko a naše: Sutra otvorenje unikatne slastičarne ROYAL na Žitarnici

Žitarnica, prepoznatljiva lokacija za turiste, ali i putnike, koji tek za  kratki predah  izaberu Travnik, od ovog septembra upisuje još jednu ponudu, kao razlog više za dolazak u Travnik.  Uz brojne specijalitete s roštilja, posebno poznate travničke ćevape, od sada kafeterija i slastičarna Royal upotpunjuje gastronomski doživljaj svojstven ovome kraju.

Kafa je povod za druženje ali i nenadmašan užitak o čijoj vrijednosti bi, naročito Bosanci, mogli puno toga reći. Nema sumnje da uz kafu, o čijoj kvaliteti u novootvorenoj kafeteriji nema dvojbe, najbolje odgovara slatko zadovoljstvo. U Travnik kao poznato izbirljivom kraju, sa stanovnicima i oštrim kritičarima, a radi duge tradicije slastičarstva, ne mogu se plasirati slastice koje ne zadovoljavaju i najistančaniji ukus.

Za sve takve, sladokusce i sve ljubitelje kafe, ima dovoljno mjesta u Royalu na žitarnici. Čak 50 sjedećih mjesta u unutrašnjosti te 30 u vanjskom dijelu kafeterije, osiguran je ugodan ambijetnt koji nudi toplinu i raskoš, intimu i prostor za druženje.

Upravo jedno takvo druženje najavljuju sutra (13.septembra) od 12 sati kada svoja vrata otvara ova jedinstvena slatičarna.

Naime, kao pravi domaćini svoje goste u Royalu očekuje besplatna espresso kafa i slatka zakuska, čime će se samo najaviti, očekivano ugodni trenuci kakvi se mogu doživjeti svakim danom u vremenu od 7 do 23 sata. pa za sve svoje goste iz Royala upućuju iskrenu dobrodošlicu.

Za sve zainteresirane omogućene su i rezervacije objekta za razne vrste slavlja i sastanaka.

Sve informacije o rezervacijama možete dobiti na broj: 061/ 983 – 760.

Travnicki.info
error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!