Sutra u Travniku: "Izbor sportiste općine Travnik za 2019. godinu"
Sutra u Travniku: "Izbor sportiste općine Travnik za 2019. godinu"
Sport

Sutra u Travniku: “Izbor sportiste općine Travnik za 2019. godinu”

U organizaciji Sportskog saveza općine Travnik, a pod pokroviteljstvom načelnika Općine Travnik Admira Hadžiemrića, u petak, 31. januara 2020. godine u JU „Centar za kulturu općine Travnik” sa početkom u 19:00 sati, bit će održana jubilarna 20. manifestacija “Izbor sportiste općine Travnik za 2019. godinu”.

Ovo je tradicionalna manifestacija na kojoj se proglašavaju najuspješniji sportisti i sportske ekipe općine Travnik koji su u protekloj godini svojim radom, trudom i zalaganjem postigli odlične rezultate i pokazali da je općina Travnik rasadnik mladih sportskih talenata. Sportski savez općine Travnik prepoznaje važnost i značaj sporta u životu mladih, kao i činjenicu da su sportisti najbolji ambasadori svoje zemlje u svijetu i već 20 godina prati sport i sportske klubove.

Kroz ovu manifestaciju Sportski savez općine Travnik pokušava da afirmiše mlade sportiste da u budućnosti ostvaruju što bolje rezultate na takmičenjima.

Na manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste općine Travnik za 2019. godinu“ bit će proglašeni najbolji među najboljima, a također će biti uručene nagrade za životna djela, zlatne, srebrne i bronzane plakete, kao i povelje i zahvalnice pojedincima i sportskim klubovima za podršku u radu Sportskog saveza općine Travnik.

Najbolji sportisti općine Travnik izabrani su u skladu sa Pravilima za izbor sportiste i sporstke ekipe SBK/KSB.

 

Sportski savez općine Travnik

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!