Sutra i prekosutra završnica lige za juniore: Mladi Travničani trebaju vašu podršku!
photo: NK Travnik
Sport

Sutra i prekosutra završnica lige za juniore: Mladi Travničani trebaju vašu podršku!

Da su u NK „Travnik“ ozbiljno shvatili ulogu domaćina završnice prvenstva Omladinske lige BiH za juniore, koja će se 25. i 26. juna 2018. godine igrati na stadionu „Pirota“ u Travniku, pokazuje niz preduzetih aktivnosti.

Prvo je uz podršku načelnika Općine Travnik, Admira Hadžiemrića, formiran Organizacioni odbor ovog sportskog događaja na čijem je čelu koodrinator Akademije NK „Travnik“ Dženan Kos, a u kojem su se još našli članovi Uprave i Skupštine kluba, predstavnici Općine, javnih ustanova i institucija, udruženja, privatnih subjekata, sponzori, donatori, predstavnici roditelja igrača koji su svi skupa odlučili dati svoj doprinos ovoj organizaciji.

Nogometni teren stadiona „Pirota“ doveden je u savršeno stanje, preuređeni golovi, svlačionice za timove i službena lica, otvorene dvije potpuno nove svlačionice u SRC „Pirota“, preuređene istočna i zapadna tribina, VIP loža, te renoviran i stavljen u funkciju sanitarni dio na zapadnoj tribini.

S druge strane, angažirani su i brojni volonteri, redari i zaštitarska agencija, a sve kako bi se obezbijedila maksimalna sigurnosti učesnika i gledalaca.

Stoga se u nizu sastanaka sa nadležnim policijskim, medicinskim i vatrogasnim službama nastojala osigurati maksimalna briga o svima onima koji će u narednih dva dana posjetiti grad Travnik i stadion „Pirotu“.

Zato iz NK „Travnik“ ističu da će učiniti još i više da opravdaju povjerenje NS FBiH, ali i svih navijača, simpatizera i prijatelja kluba koji podržavaju rad kluba i juniorsku selekciju na putu ka Premijer ligi BiH.

NK Travnik/Agencija DAN

Sutra i prekosutra završnica lige za juniore: Mladi Travničani trebaju vašu podršku!

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!