Sveuciliste Vitez
BiH

Prijavite se za ovogodišnju CEO konferenciju u Zenici

11.11. je datum kada Zenica okuplja najveća imena iz business svijeta, umjetnosti, kulture i sporta koji će učesnicima kroz svoje životne priče dokazati da se trud uvijek isplati!

Ako želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Zenici.

Nakon ovogodišnjih uspješno organizovanih konferencija u regionu (Beograd, Zagreb, Podgorica), Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici, organizuje treću CEO konferenciju u Zenici, koja je već sada postala prepoznatljivo mjesto susreta mladih.

CEO konferencija u Zenici će biti održana 11. novembra 2017. godine u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica.

CEO konferencija je projekat koji mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Svi koji odluče biti učesnici ovogodišnje CEO konferencije u Zenici, imati će priliku osjetiti energiju motivirajućih govora nekih od 8 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče
Životnim iskustvom, inspirativnim govorima o usponima i padovima govornici će potaknuti iskre u svim mladim da prate svoju ambiciju i snove, te da iskoriste pun potencijal bez izgovora.

4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i 5000+ učesnika.

Najveća regionalna konferencija za mlade povezuje stručnjake iz različitih oblasti, najuspješnije kompanije i fakultete.

Očekujte neočekivano!

CEO ZENICA IS ON!

Prijave na linku: https://goo.gl/fePb3J

Asocijacija studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!