NK Travnik ostvaruje zacrtane ciljeve: U srijedu uručenje pehara i proslava povratka u Prvu ligu FBiH
Scena po završetku utakmice u Kiseljaku - photo: NK Travnik
Sport

NK Travnik ostvaruje zacrtane ciljeve: U srijedu uručenje pehara i proslava povratka u Prvu ligu FBiH

Nogometaši i Uprava Nogometnog kluba Travnik realizovali su ciljeve postavljene za takmičarsku sezonu koja ovih dana završava.

Osiguran je povratak u Prvu ligu Federacije BiH, a Travničani su iz utakmice u utakmicu svima stavljali do znanja da je vrijeme velike krize u ovome klubu iza njih. Tako je bilo i tokom utakmice proteklog kola u Kiseljaku gdje su Travničani ostvarili pobjedu od 3:0, a domaćini su ih na kraju ispratili sa stadiona odavši prvacima lige dužno poštovanje.

Oslonili su se uglavnom na vlastiti igrači kadar, te su na Pirotu doveli Saliha Salihovića i Dženana Nalića, dva čovjeka koja su upravo na ovome stadionu ostavila značajan trag u klupskoj historiji.

Nogometna utakmica posljednjeg, 25. kola Druge lige FBiH-Zapad igra se u srijedu, 29.5.2019. godine na nogometnom stadionu Pirota sa početkom u 17:30 sati, sa sastaju se NK Travnik i NK Brekovica 78. Ulaz na stadion je slobodan.

Iz Uprave Nogometnog kluba Travnik pozivaju Travničane da dođu na Pirotu i pruže podršku mladom seniorskom timu, te prisustvuju dodjeli pehara za pobjednika lige i zajedničkoj proslavi povratka u Prvu ligu FBiH.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!