Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije
Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije
Aktuelno

Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije

Sve istinske ljubitelje donjeg rublja i spavaćeg programa savjetujemo da posjete Alma Ras butik u Travniku, na adresi Bosanska 104, jer je u toku finalno sniženje. Odabrane artikle iz aktuelne kolekcije moći ćete pronaći po nižim cijenama čak do 70%.

Pored sniženja do 70% od 15. augusta očekuju vas i odlične pogodnosti povodom vraćanja vaših mališana u školske klupe. Kupovinom pidžame iz dječije kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020., vaši najmlađi moći će odabrati donje rublje iz aktuelne kolekcije za 1 KM. Ukoliko se tek spremate na more, kupaće kostime i plažni asortiman za sebe i porodicu odaberite po sniženim cijenama.

Prirodna, hidrofilna vlakna, izuzetno su ugodna za nošenje, omogućavaju optimalan efekat disanja kože i lako se održavaju. Alma Ras od svojih početaka koristi visokokvalitetne materijale, stoga savjetujemo da ne pristajete na kompromis kada su u pitanju komadi koji su prvi u dodiru s vašim tijelom. Iskoristite ovaj val sniženja i počastite sebe ili druge, izbor je na vama.

Sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners.

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!