Aktuelno

Najvažnije životne proslave u najljepšem ambijentu: Restoran Prom-Ar kod Travnika

Estetska vrijednost u svim segmetima planiranja važnih, svečanih prigoda, zasigurno zauzima posebno mjesto.

Izabrati pravo odijelo i haljinu, frizuru i hranu, nedovoljno je za potpuni ugđaj jedne svečanosti.
Uz pravi krug zvanica, bilo da je riječ o maloj intimnoj proslavi ili velikobrojnoj zabavi, oni koji žele najbolje, posebu pažnju posvećuju ambijentu. Stoga je pravi izbor novootvoreni restoran Prom-ar u Docu.

Prostranost, ventilacija, rasvjeta i udobnost , ali i dobra akustičnost, osiguravaju da se svakoj vrsti zabave, prostor namjenski izgrađen za to, prilagodi povodu zabave, broju zvanica, posebnim zahtjevima klijenata odavno je nedostajalo u našem okruženju. Ovakav ambijent gdje se varijacije prave u smislu izbora boje i teme zabave, praveći od prostranog prostora koji zadovoljava potrebe zabave sa 300 zvanica, intimni ambijent za manje svečane prilike. Proslave rođendana, kumstva, poslovne susrete, svadbe te mnoge druge zabave, tek jednim pozivom na broj 030 516-018 moguće je organizirati u prekrasnom ambijentu .

Sva usluga, osoblje i hrana, osiguran parking prostor, posebna dekoracija, daju garanciju da će zabava zaista biti od onih koje se po dobru pamte.
Najsretniji događaji uz najvažnije ljude oko sebe zaslužuju samo najbolje, a to je sada moguće dobiti u restoranu Prom-ar.

 

Travnicki.INFO

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!