Arhiva

Na Sveučilištu/Univerzitetu Vitez prvi START IT centar u Srednjoj Bosni

Na Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“ u Travniku u utorak, 24.05.2016.g., službeno će biti otvoren Start It centar, prvi u Središnjoj Bosni, a pokreću ga predavači s našega Fakulteta informacijskih tehnologija u suradnji s tvrtkama IT Solutions i Asocijacija za IT Travnik, Microsoft BiH, KimTec, Tring Gračanica.

Start It centar, mjesto znanja, inovativnosti i kreativnosti, namijenjen je svim mladim nezaposlenim ljudima kojima je potreban pristup Internetu i prostor za rad, a koristit će im za pokretanje vlastitog posla.

„Sveučilište Vitez ponudit će suvremeni prostor u kojem će se svi zainteresirani mladi ljudi, nadamo se budući poduzetnici, educirati i napredovati u kreiranju vlastitog biznisa. To ćemo im omogućiti kroz besplatna predavanja, radionice i tečajeve programiranja, a koje će voditi ugledni stručnjaci iz IT oblasti. S tim u vezi, također ćemo im omogućiti i uspostavljanje kontakata uz čiju će pomoć, koristeći već usvojena znanja i vještine, ostvariti profesionalne ambicije“, poručio je doc.dr. Hadžib Salkić, prodekan FIT-a Sveučilišta/Univerziteta VITEZ, jedan od glavnih idejnih tvoraca pokretanja Centra.

Također, uvjeren je i kako će Start It centar pružiti bolje uvjete za mlade, posebno nezaposlene, koji će edukacijom i radom u Centru dobiti šansu za stjecanje prvog radnog iskustva.

Pridružite se i postanite članovi Start It centra Fakulteta informacijskih tehnologija. Dođite na svečano otvaranje u utorak, 24.05.2016.g., u 11 sati u zgradi Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u Travniku (sala br. 9).

Sveučilište/Univerzitet Vitez

START IT Centar

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!