Sveuciliste Vitez
Mlade su spremne za vjenčanje u srcu BiH: Odabrale su vjenčanice, šminku, frizuru
Mlade su spremne za vjenčanje u srcu BiH: Odabrale su vjenčanice, šminku, frizuru - photo: Organizacioni odbor manifestacije "Dan općine Travnik"
Aktuelno

Mlade su spremne za vjenčanje u srcu BiH: Odabrale su vjenčanice, šminku, frizuru

Mlade djevojke koje će svoje sudbonosno „Da“  izreći u subotu, 23. marta, ove godine u prelijepom ambijentu tvrđave Stari grad u Travniku, danas su odabrale vjenčanice, koje su iznajmljene posebno za ovu priliku, što traje od samog početka obilježavanja manifestacije „Dan općine Travnik“.

Zajedničko svečano vjenčanje pet mladih parova je zakazano za 23.03.2019. godine, a održat će se u predivnom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad u Travniku sa početkom u 13:00 sati.

Jedna mlada dolazi iz Sarajeva, druga iz Doboja, dok je jedan par iz Novog Travnika, a prema riječima Aldijane Dizdar, glasnogovornice manifestacije Dan općine Travnik, mladi parovi s nestrpljenjem očekuju ovaj dan i raduju se što će biti dio jedne ovakve značajne manifestacije.

Organizacioni odbor je i ove godine uspio osigurati podršku sponzora događaja, koji su osim besplatnog zakupa vjenčanica ponudili i usluge besplatnog šminkanja i friziranja.

Organizacioni odbor manifestacije/Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!