Još jedna generacija zadovoljnih polaznika travničkog Centra za obrazovanje odraslih
photo: Agencija DAN
Aktuelno

Još jedna generacija zadovoljnih polaznika travničkog Centra za obrazovanje odraslih

Bliži se vrijeme maturskih ispita nove generacije polaznika travničkog Centra za obrazovanje odraslih, obrazovne ustanove koja osigurava prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i stručno usavršavanje prilagođeno trenutnom tržištu rada u našoj zemlji, ali i zemljama EU.

Centar za obrazovanje odraslih Travnik svojim je polaznicima osigurao nastavu i konsultacije uz visoko obrazovan i stručan kadar doktora i profesora, a najbolji pokazatelj toga je veliki broj edukovanih medicinskih tehničara koji svake godine izlazi iz Centra i zapošljavaju se kako u BiH, tako i u Njemačkoj.

Uz to, svojim polaznicima su omogućili i plaćenu praksu u Njemačkoj koja je uveliko olakšala zapošljavanje u inostranstvu i usavršavanje njemačkog jezika te upoznavanje sa načinom rada stranih i naprednih zdravstvenih ustanova.

Polaznici Centra su se u JU Bolnica Travnik i JU Bolnica za plućne bolesti Travnik pokazali kao izuzetno predani radu i željni daljnjeg usavršavanja, a sve kako bi što lakše došli do radnog mjesta u nekoj od zdravstvenih ustanova.

Bliži se i polaganje maturskih ispita grupi upisanih medicinskih tehničara-sestara te su im i ovim putem iz Centra uputili čestitku na uspjehu koji su postigli i zaželjeli im sreću u zapošljavanju i koračanju kroz život koji je pred njima.

Upisi za nove polaznike su u toku i sigurni smo da će biti zadovoljni usvojenim znanjima, praksom te stručnim kadrom koji provodi nastavu i ispite Centra za obrazovanje odraslih Travnik.

Sve informacije o prekvalifikaciji možete dobiti u prostorijama Centra, na adresi Srednje Osoje 2/a., u Travniku ili u njihovoj poslovnici u Bugojnu, u ulici Zlatnih ljiljana br. 8.

Kontakt:

+387 30 502 206
+387 62 788 000
+387 30 337 309 (iCentar Bugojno)
+387 63 734 884 (iCentar Bugojno)

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!