BH Telecom
Još jedna generacija zadovoljnih polaznika travničkog Centra za obrazovanje odraslih
photo: Agencija DAN
Aktuelno

Još jedna generacija zadovoljnih polaznika travničkog Centra za obrazovanje odraslih

Reklama Izbori 2018 1

Bliži se vrijeme maturskih ispita nove generacije polaznika travničkog Centra za obrazovanje odraslih, obrazovne ustanove koja osigurava prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i stručno usavršavanje prilagođeno trenutnom tržištu rada u našoj zemlji, ali i zemljama EU.

Centar za obrazovanje odraslih Travnik svojim je polaznicima osigurao nastavu i konsultacije uz visoko obrazovan i stručan kadar doktora i profesora, a najbolji pokazatelj toga je veliki broj edukovanih medicinskih tehničara koji svake godine izlazi iz Centra i zapošljavaju se kako u BiH, tako i u Njemačkoj.

Uz to, svojim polaznicima su omogućili i plaćenu praksu u Njemačkoj koja je uveliko olakšala zapošljavanje u inostranstvu i usavršavanje njemačkog jezika te upoznavanje sa načinom rada stranih i naprednih zdravstvenih ustanova.

Polaznici Centra su se u JU Bolnica Travnik i JU Bolnica za plućne bolesti Travnik pokazali kao izuzetno predani radu i željni daljnjeg usavršavanja, a sve kako bi što lakše došli do radnog mjesta u nekoj od zdravstvenih ustanova.

Bliži se i polaganje maturskih ispita grupi upisanih medicinskih tehničara-sestara te su im i ovim putem iz Centra uputili čestitku na uspjehu koji su postigli i zaželjeli im sreću u zapošljavanju i koračanju kroz život koji je pred njima.

Upisi za nove polaznike su u toku i sigurni smo da će biti zadovoljni usvojenim znanjima, praksom te stručnim kadrom koji provodi nastavu i ispite Centra za obrazovanje odraslih Travnik.

Sve informacije o prekvalifikaciji možete dobiti u prostorijama Centra, na adresi Srednje Osoje 2/a., u Travniku ili u njihovoj poslovnici u Bugojnu, u ulici Zlatnih ljiljana br. 8.

Kontakt:

+387 30 502 206
+387 62 788 000
+387 30 337 309 (iCentar Bugojno)
+387 63 734 884 (iCentar Bugojno)

Reklama Izbori 2018 1
error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!