Informacija za javnost Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila
Informacija za javnost Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila
Aktuelno

Informacija za javnost Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila

Iz Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila stiglo je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Već mjesec dana su u tijeku radovi na rekonstrukciji dijela podnih površina u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“. Zbog prirode posla koje treba obaviti u narednim fazama radova, dolazi do promjena u kretanju osoblja, pacijenata i posjetama, kao i općenito u radu bolnice. Naime, od 08.02.2019. godine do 28.02.2019. godine će biti onemogućeno kretanje određenim dijelovima bolnice, zbog čega će bolnica biti primorana na reduciranje usluga, prijem primarno hitnih slučajeva i izmjene u svom funkcioniranju.

Na tom tragu dajemo slijedeće preporuke:

–  prilikom dolaska u bolnicu obvezno se pridržavati uputa od strane zaposlenika o pravcima kretanja

–  dolazak pacijenata u bolnicu treba biti kroz ulaz u podrumski dio (poliklinički dio) bolnice

– posjete pacijentima se trebaju obavljati komunikacijom putem terase, a broj posjetitelja po pacijentu je maksimalno jedna osoba

 

Hrvatska bolnica „Dr. fra Mato Nikolić“ nastavlja sa obavljanjem svoje djelatnosti, ali apeliramo na sve, da koliko mogućnosti dozvoljavaju, u naznačenom razdoblju izvođenja radova, iz objašnjenih razloga, usmjere se na veće korištenje usluga drugih zdravstvenih ustanova u SBK/KSB. Molimo sve na razumijevanje jer ovakve mjere zahtjeva vrsta radova koja se izvodi, a koji se prvenstveno realiziraju u cilju poboljšanja uvjeta za rad, boravak i liječenje u našoj ustanovi.

 

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!