Info centar EU u BiH organizuje u Travniku: Putovanje Europom
Info centar EU u BiH organizuje u Travniku: Putovanje Europom
Aktuelno

Info centar EU u BiH organizuje u Travniku: Putovanje Europom

Info centar EU u BiH tokom ljeta organizuje događaje „Putovanje Evropom“ sa mladim putnicima kojima je putovanje stil života i koji su na svoje destinacije stizali stopom, biciklom, vozom, motorom, autom, brodom i otkrili nove kulture i omiljene destinacije širom Evrope i svijeta!

Pozivamo sve mlade avanturiste i one koji vole putovanja da nam se pridruže u utorak, 16. jula od 18 sati na Starom gradu/Tvrđavi u Travniku.

Tokom razgovora s iskusnim putnicima, mladi će saznati o novim kulturama, tradicijama i destinacijama širom Evrope, pitati šta ih zanima, dobiti ohrabrenje za sledeće putovanje, a budući putnici će čuti i nove informacije poput najjeftinijih načina putovanja Evropom, najposjećenijih turističkih destinacija, na šta je potrebno obratiti pažnju u pogledu sigurnosti i sl.

„Putovanje Evropom“ želi približiti mladima u BiH putovanja i nove destinacije, razmjenu iskustava i kontakata u cilju podsticanja mobilnosti mladih i unaprjeđenju kulturne razmjene.

Tokom događaja zainteresovani će moći čuti više informacija o nagradnom takmičenju Info centra Evropske unije u BiH koji će finansijski podržati tri najoriginalnija i najbolje osmišljena putovanja pristigla na nagradno takmičenje u iznosu od po 1000 eura.

EUIC Network in BiH

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!