FOTO: Na Edukacijskom fakultetu održan turnir u stolnom tenisu
FOTO: Na Edukacijskom fakultetu održan turnir u stolnom tenisu - photo: Organizacioni odbor manifestacije "Dan općine Travnik"
Aktuelno

FOTO: Na Edukacijskom fakultetu održan turnir u stolnom tenisu

U okviru obilježavanja manifestacije “Dan općine Travnik” članovi Asocijacije studenata Edukacijskog fakulteta u Travniku svoj doprinos dali su organiziranjem svog prvog turnira u stolnom tenisu, koji se održao danas u fitnes sali Edukacijskog fakulteta Univerziteta U Travniku.

Pravo učešća imali su svi učenici srednjih škola i studenti starosne dobi od 15 do 25 godina, a osnovni cilj pored dobre zabave i druženja bio je podizanje svijesti kod mladih ljudi o važnosti bavljenja sportom i sportskim aktivnostima, profesionalno ili rekreativno.

U okviru takmičenja nastupilo je 16 učesnika, a najboljim među njima uručene su vrijedne nagrade sponzora.

Prvo mjesto osvojio je Igor Sabljić, Kiseljačanin koji već deset godina aktivno trenira stolni tenis, te osvaja brojne nagrade i priznanja širom BiH. Drugo mjesto osvojio je Vedin Ćosić, dok je treće mjesto osvojio Deni Duratbegović.

Iz Organizacionog odbora uputili su čestitku svim učesnicima turnira, ali i organizatorima za doprinos u obilježavanju manifestacije “Dan općine Travnik”.

Organizacioni odbor manifestacije / Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!