Djeca oboljela od raka nisu sama: Danas ih na Vlašiću posjetio načelnik, predstavnici Bolnice, SSK Target, Telemach, BH Telecom
Djeca oboljela od raka nisu sama: Danas ih na Vlašiću posjetio načelnik, predstavnici Bolnice, SSK Target, Telemach, BH Telecom - photo: UG "Srce za djecu"
Aktuelno

Djeca oboljela od raka nisu sama: Danas ih na Vlašiću posjetio načelnik, predstavnici Bolnice, SSK Target, Telemach, BH Telecom

Da ljudi ovih prostora imaju zaista veliko srce svjedoči i činjenica da rehabilitacioni kamp udruženja “Srce za djecu koja boluju od raka”, a koji se svake godine organizuje na Vlašiću, svakodnevno posjećuju mnogobrojne delegacije i pojedinci.

Svjedoci smo da su organizatori za mališane pripremili izuzetno bogat cjelodnevni program aktivnosti koja se uz mnogo osmjeha i zabavu odvija na nekoliko lokacija na Babanovcu.

Danas su ih posjetili načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić, predstavnici Javne ustanove Bolnica Travnik i Namik Hodžić, generalni sekretar Crvenog križa FBiH.

Osim njih, tu su bili i dokazani donatori ovog Udruženja, predstavnici kompanije “Telemach” i Sindikata BH Telecoma, a dnevni program upotpunili su članovi Sportskog streljačkog kluba “Target” Travnik.

Agencija DAN/UG “Srce za djecu”

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!