Agencija DAN na prvom samitu ženskih liderica jugoistočne Europe
Agencija DAN na prvom samitu ženskih liderica jugoistočne Europe
Aktuelno

Agencija DAN na prvom samitu ženskih liderica jugoistočne Europe

Biznis neminovno nameće svoja pravila; istrajnost, predanost, promociju, uvezivanje, kao i mnoge druge karakteristike poslovanja u cjelini, a zajedničke su za sve oblike poduzetništva.

Upravo time rukovođeni, kraj protekle radne sedmice obilježen je sudjelovanjem predstavnika Agencije DAN na prvom “Women in Leadership Summit SEE 2019”, Samitu poduzetništva žena liderica za jugoistočnu Europu, gdje se, između ostalog, na razlčitim panelima govorilo o aktuelnim problemima i položaju žena u društvu, a nakon toga upriličeni su i B2B susreti, te sajam na kojem je predstavljen i rad Agencije za promociju DAN.

Za savremeno poslovanje utrošeno vrijeme i energija na one aktivnosti koje nisu u okviru primarnog biznisa zapravo je luksuz i u tom smislu važno je angažiranje vanjskih saradnika, specijaliziranih za pružanje određenih usluga.

Agencija DAN svojim klijentima nudi usluge fotografisanja, HD snimanja, koje uključuje i 4K snimanja iz zraka, što uz montažu i izradu reklama prilgođenu za različite vrste medija zaokružuju ponudu u okviru video produkcije.

Zainteresiranim posjetiocima na štandu Agencije prezentirana je i usluga sačinjavanja i objave promotivnih članaka, izrade web stranica prilagođenih za pregled na različitim uređajima, kao i usluge grafičkog dizajna (branding). Digitalni marketing ide rame uz rame sa savremenim poslovanjem, pa je dio ponude, a sve s ciljem pružanja kompletne usluge koju očekuju poslovni partneri.

Stoga je veliko zadovoljstvo za predstavnike Agencije DAN da su u bili dijelom ovog značajnog, a prvog događaja ove vrste u Bosni i Hercegovini.

Čestitke idu organizatoricama, Regionalnoj asocijaciji poduzetnica “Poslovna žena”, koji su omogućile da se uz afirmaciju žena u poduzeništvu ali i žena u društvu u cjelini, razmijene iskustva na način kako je za to imala priliku i Agencija za promociju DAN iz Travnika u čijem su sastavu i internet portali DAN.ba, Travnicki.INFO i VlasicLIVE.com.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!