Aktuelno

Agencija DAN dobitnica zahvalnice Centra za edukaciju mladih Travnik


U Centru za edukaciju mladih danas je upriličena dodjela zahvalnica za sve sponzore i partnere koji su pomogli organizaciju Pharmaned noćne utrke Travnik.

Zahvalnica je dodijeljena i Agenciji Dan odnosno portalima Dan.ba i Travnički.info.

Vrijedno je napomenuti da kroz svoj rad Agencija nastoji podržati pojedince i organizacije, te različite male i velike projekte, pa je svakako zadovoljstvo sarađivati sa onima koji znaju prepoznati taj doprinos i takvo nastojanje.

Pharmamed noćna utrka Travnik, zapravo je počela kao ideja, koja je zahvaljujući entuzijastima Centra za edukaciju mladih, dobila dimenzije jedne velike priče. Mnogi su bili skeptični, smatrajući da Travnik nema kapacitete, iskustvo i mogućnost da napravi utrku vrijednu pažnje. A upravo se obistinilo suprotno, CEM je, uz pomoć lokalne zajednice, sponzora i prijatelja, a prije svega mladih, kreirao model za organizaciju jednog izuzetnog sportskog događaja osmišljenog jedanko  prihvatljivog i za rekrativce i profesionalce, ali i za učesnike svih generacija.

Ta predanost ideji, vrijedan rad koji traje i po nekoliko mjeseci prije samog početka utrke, za rezultat ima zadovoljstvo učesnika ali i organizatora, pa tako i svih onih koji pomažu da ove trka živi i da svake godine postaje bolja i veća.

Na tragu takvih nastojanja je i danas upriličena podjela zahvalnica, prezentacija filma i prigodno druženje u Centru za edukaciju mladih Travnik.

Ovakvim odnosom pokazuju, da trku, ali i sve druge projekte postavljaju na prave i samo potvrđuju da je i ovaj osmišljen kao dugoročan projekt.

Zahvalnica je uručena i direktorici Agencije Dan Amili Seferović, za medijsko partnerstvo ostvareno putem portala Dan.ba i Travnički.info

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!